От значение ли е притежанието на фискален апарат?

cash registerВсички сме наясно, че сме длъжни да съхраним фискалния бон най-малкото до излизането от търговския обект, който сме посетили. И голяма част от клиентите са се убедили, че понякога е много важно да задържим малките хартийки за повече при нас, защото изникват много непредвидени ситуации, в крайна сметка фискалният бон е отговор на значителна част от питанките, които възникват.

Защо е важно да следим дали магазините, посещавани от нас, притежават фискални апарати?

Да изискваме касов бон е не просто наше право, а и задължение. Абсолютно всеки магазин или кътче, от където можете да купите даден услуга или продукт, е необходимо да има касов апарат по закон. И никой не бива да понася и да отминава с лека ръка липсата на фискално устройство. Касовата бележка, с която излизате от магазина, е този лист, с който е възможно да подкрепите с доказателство, че това, което имате в раницата или колата си, наистина е Вашето и че не сте го взели неправомерно. Ако сте собственик на търговки обект и касовото ви устройство не желае да издава фискални бележки по неизвестна за вас вина, не го подминавайте, а потърсете експертните услуги на компания, знаеща как да премахне възникналия проблем.

Доверявайте се на компютрите и счетоводните софтуери.

Да разполагате с фискално устройство в магазина си е Ваш ангажимент, като вярваме да изпълнявате. Но съществуват и много продукти, присъстващи на пазара, можещи значително да улеснят работния процес. Става дума за притежанието на счетоводен и складов софтуер, като задължително ще направят работата Ви в пъти по-лека, лесна и приятна.

This entry was posted on Tuesday, August 15th, 2017 at 11:30 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.