CCFL рингове

Формата на фаровете често правят леката кола различна от всички останали. Това оригинално решение за промяна на визията на леката кола и придаване на характерна и уникална особеност на профила е инсталирането на автомобилни светлинки вид „Ангелски очи”.

car tuningМетода е разработен през 90-те години и до скоро се ползваше само при стоковите модели. С навлизането на технологиите и покачването на процесите на производство, вече е възможно да се закупи отделен чифт ангелски очи, и след това да се постави на леката кола.

В избиране на този вид светлинки е необходимо да се види съвместимостта и възможността за инсталиране на определения модел автомобил също така и с типа на фара, с който е снабден. Има и еднотипни рингове, идеални за повечето видове фарове, без налагането на модификации и допълнително изрязване.

По естеството си ангелските очи биват гривни с гъсто поставени във вътрешността си лампички, които опасват самия фар. Изработват се по три технологии – CCFL – ползваща студен катод, като на луминисцентната светлина, LED – крушки лед и RGB – последна генерация ангелски очи, които излъчват два пъти по-силна светлина при съпоставка с тази на CCFL варианта. Дължината на живота е до 100000 работни часа! Излъчваната светлина е в разнообразни цветове.

Възможно е да се поставят както на задните, така и на предните светлинни елементи на леката кола. Липсва ограничение дали те ще са използвани в частта на мигачите или фара.

Плюс стилния дизайн ринговете засилват и светлината на пътя, правещи ги освен ефектен и функционален елемент, подобряващ карането на автомобил през неосветената част от денонощието.

Достъпната цена и сравнително простия монтаж на голяма част от фаровете, създават “ангелските очи” все по-желан тунинг аксесоар. Чудесно решение за освежаването и осъвременяването на вашия собствен автомобил.

This entry was posted on Wednesday, January 4th, 2017 at 9:43 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.