Archive for the ‘Недвижима собственост’ Category

По какъв начин да се спрем на подходящ брокер на имоти тогава когато избираме за покупка имот!

под наем

Квартири в София

В развитите страни агент на недвижими имоти изобщо не е професия от която човек да се срамува! Но все пак по собствените ни географски региони на хората още не им е ясно, точно какви са отговорностите на агента на имоти, или за какво именно му се плаща…и особено често има причина в мнителността.

Постоянно трябва да сте зорки с вашия избор на брокер на недвижими имоти.

Научете допълнителни работи относно фирмата, която ще се заеме с намирането на вашият имот.

Опознайте се съвсем лично със служителя от компанията, който ще се заеме с бъдещият ви имот.

Пожелайте от личния ви агент на недвижими имоти да ви сподели:

Абсолютно всичко, което ще извършвате заедно – всяка една крачка- от идеята до ключа.

В какви точно времена ще е осъществен пълният процес – от първоначално търсене, през самите огледи, до приключването на бизнес сделката.

Какво трябва да приготвите именно вие- документи, бележки, време.

Какви са ангажиментите на брокера – пределно ясно посочени, а също така в за колко време е напълно реално да са поети и изпълнени.

Не се надявайте само на общуването чрез електронна поща – дори и цветущо да сте успели да опишете вашите търсения – абсолютно нищо не може да смени един диалог. Най-хубаво искайте среща! Именно вие е необходимо са изберете, с кого да работите – както агенцията, така и лично брокер от агенцията.

В случай, че характера или може би отношението към длъжността на предложения брокер на недвижими имоти не ви харесва – свържете се с управителя на фирмата и искайте друг брокер, който да се ангажира с намирането, или може би дайте търсенето на някоя друга агенция.

Пожелайте на мига различен агент, при положение че:

Ви влачи на обекти, които не кореспондират с вашите изисквания /при положение, че, вече сте казали конкретно какво бихте искали/.

Нагъл е и започва да ви иска финанси за самите огледи и в през това време ви предлага оферти, които нямат никаква връзка с исканията ви.